De Ladder Op!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA De Ladder Op! in het Nieuwe Ambitieus.
 
Het Nieuwe Ambitieus staat voor werken en leven met bevlogenheid en vernieuwing. In deze veranderende tijden kun je niet meer doorgaan op de oude vertrouwde manier maar willen we als mens een nieuwe manier ontwikkelen om te werken en te leven in een nieuwe tijd.
 
De Ladder van Ontwikkeling:
Toen je geboren werd en in je wiegje lag en iedereen je bewonderde, stond er naast je wiegje een kleine ladder.
Bijna onzichtbaar, en speciaal passend bij jou.
 
Gedurende je leven is die ladder altijd bij je. Het is de bedoeling dat je trede voor trede die ladder mag beklimmen. Zo ontwikkel je persoonlijke klimkracht als mens.
 
Tijden veranderen en mensen veranderen mee. Nu de maatschappij steeds sneller verandert, horen daar ook andere waarden bij. Het is bijvoorbeeld bekend dat generatie Y typisch de de waarden van Het Nieuwe Ambitieus nastreeft.
 
Het Oude Ambitieus:
Steeds hetzelfde / Voortborduren op patronen / Meer, steeds meer van alles / Groot, groter, grootst / Ratio / Alleen bewezen methoden hanteren / Uniformiteit
 
Het Nieuwe Ambitieus:
Flexibiliteit / Employability / Innovatie / Duurzaamheid / Delen van ideeën / Open communicatie / Culturele diversiteit / Identiteit / Breinkennis inzetten
 

DeLadderOp! 1:1

De realiteit is vaak dat je in een bepaalde sleur terecht bent gekomen en de dagen voorbij vliegen voordat je het weet.
We leven in een tijd waarin verandering de norm is en een snelheid een vastigheid. Je kunt als snel het gevoel krijgen dat het leven aan je voorbij gaat.
 
Met Klimkracht op je eigen Ladder heb je daar geen last van. Op een plezierige en soepele manier klim je (omhoog) op jouw wijze in een leven waarin jij kiest hoe je het wil leven. Succes is dan niet alleen een goed gevulde bankrekening of een materiële bezittingen maar vooral dat gevoel van binnen: succesvol zijn als persoon is voelen dat je er toe doet. Feeling alive! No stress!
 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail